Even voorstellen

Mijn naam is Sanne Kuijpers en ik woon in Horst samen met mijn vriend Rob, dochter Lina (2015) en zoon Fimme (2017). Ik ben een enthousiaste en gediplomeerde leerkracht basisonderwijs. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in de motoriek van kinderen en de effecten hiervan op hun leerprestaties (Motorische Remedial Teaching). In 2017 heb ik de Master Educational Needs afgerond zodat ik helemaal gespecialiseerd ben in rekenwiskunde/dyscalculie.

In het huidige onderwijs loop ik geregeld tegen het feit aan dat er binnen de reguliere lessen onvoldoende tijd en middelen zijn om alle leerlingen de aandacht en zorg te geven die ze verdienen. Daarbij komt dat de klassen steeds groter worden en dat er steeds minder middelen beschikbaar zijn die ingezet kunnen worden. Mede door deze ontwikkelingen ben ik begonnen met Praktijk Ik Leer. Ik vind het een uitdaging om kinderen te laten opbloeien en plezier in leren en school (terug) te geven. Dit doe ik door begeleiding op maat aan te bieden. Hierdoor krijgen deze kinderen het “Ik kan het!” gevoel weer terug.
Natuurlijk hoeft niet alles even leuk te zijn maar in deze jonge jaren wordt de basis gelegd voor een gelukkig leven later.

Ik heb een aantal jaar ervaring met werken in het basisonderwijs, het geven van Remedial Teaching en het voorbereiden van leerlingen op het voortgezet onderwijs. Deze ervaring zet ik graag in om uw kind te helpen.

Afgeronde opleidingen:

– Leerkracht basisonderwijs
– Leergang bewegingsonderwijs
– MRT (motorisch remedial teacher)
– Master EN (educational needs, rekenwiskunde/dyscalculie specialist)
– Online programma ‘Emoties, Poeh!’ van SOS kinderen en emoties

Daarnaast ben ik lid van de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers (LBRT, lidnummer: 163294) en ik onderschrijf de richtlijnen die door de LBRT zijn opgesteld.

Puur (op)Groeien

Profielfoto Sanne